Ritim Eğitimi

Gitar eğitiminin çok önemli bir parçası olan Ritm eğitimi çok detaylı ve doğaçlama gelişen bir durumdur. El ile bir müziğin ritmini masaya vurduğunuz gibi aynı şekilde gitar tellerine de uygulamanız gerekmektedir.

NOT: Ritim ile birlikte akor eğitimini de devam ettirmeniz gerekmektedir. Gitar eğitimi için bu konular çok önemlidir.

Bu sayfa hakkındaki son yorum:
Yorumu gönderen: Alper( easy_king1outlook.com ), 10.01.2017, 18:17 (UTC):
Beyler bayanlar google play üzerinden son derece güzel bir uygulama var adı : Yousician tavsiye ederim.
Saygılarımla

Yorumu gönderen: anonim( ), 08.08.2013, 10:20 (UTC):
gitar çalmasını çok istiyorum sesimde var bütün hocalarım ve arkadaşlarım gitar çalmamı istiyorlar müzik kulağım var duyduğum bir notayı ağzımla tam tamına çıkarabiliyorum bir eğitmenden ders almadım fakat bir türlü gitarı çalamıyorum öğrenemiyorum kursa gitmedim internetten bir şeyler başarmak istiyorum güzel bir kurs olsa hemen giderim ama güzel bir kursta bulamadım sizin önerdiğiniz bir kurs veya internetten izleyebileceğim bir video var mı bu arada kurs izmirde olursa güzel olur teşekkürler şimdiden

Yorumu gönderen: ibrahim( efsane_2856hotmail.com ), 22.12.2012, 13:17 (UTC):
mrb bu sayfada çok iyi eğitim bilgi vriliyor ama dikkatimi çeken bir konu neden alıntı alamıyoruz yani yam olarak sayfayı yazdıramıyorum

Yorumu gönderen: fatih( detay_219hotmail.com ), 12.06.2012, 04:31 (UTC):
arkadaşlar aramızda bursada oturan ve yardım almak isterse ben yardımcı olabilirim. Ve 2 ila 3 ay arasında barlarda calabilecek yada kendinizce beste yapabilecek seviyeye gelirsiniz. Yeterki önce inanın ve tabi azimle yılmadan çalışmak :-) 5546980925 numaram. Bu arada özel ders veriyorum zaten.

Yorumu gönderen: fatih( detay_219hotmail.com ), 12.06.2012, 04:05 (UTC):
arkadaşlar aramızda bursada oturan ve yardım almak isterse ben yardımcı olabilirim. Ve 2 ila 3 ay arasında barlarda calabilecek yada kendinizce beste yapabilecek seviyeye gelirsiniz. Yeterki önce inanın ve tabi azimle yılmadan çalışmak :-)

Yorumu gönderen: kemal baybacan( ), 06.03.2012, 18:16 (UTC):
bende çalmak istiyom ama beceremiyom

Yorumu gönderen: sanane( sevmek_zorhotmail.com ), 07.09.2011, 12:38 (UTC):
site güzel ama ben gitar kursundayken böyle çğrenmemiştim :-

Yorumu gönderen: özlem zeynep cassandra( özlem_cassandrahotmail.com ), 17.05.2011, 13:59 (UTC):
Arkadaşlar senedir gitar çalıyorum ve 6000 akordan 5560 tanesini çok iyi derecede biliyorum.İlla gitar değil ama bir enstrüman çalmak, çalabilmek gerçekten çok güzel ve faydalı birşey. Ve inanın artık bir parçanın akorunu bilmeden kulağıma göre çalabiliyorum. İstemek başarmanın yarısıdır. İnşallah hepiniz amacınıza ulaşırsınız. Mi,la,re,sol,si,mi tellerini öğrenin.Sonra pulsar,index,mider,alyans ve x parmak isimleridir.Ardından ritm, arpej ve solo. Tabi akor bilmeden ritm yapamazsınız. Önce basit akorları öğrenin. Sonra bare akorlar. Ve bare akorların en basidi ve genel olarak en çok kullanacağınız akor fa majördür. Başta zorlanırsınız ama inanın başaracaksınız.Hepinize şimdiden başarılar.

Yorumu gönderen: ümmühan( gitarcýseker_hotmail.com ), 04.02.2011, 11:51 (UTC):
bu siteye bayıldımmmmmm hemen öğrenmek istiyorum

Yorumu gönderen: hürü( ), 15.12.2010, 20:19 (UTC):
bence güzel bir site ve çabuk öğrenmemizi sağlayaçağını güveniyorum

Yorumu gönderen: krcccccccc( ebrukrc_1992hotmail.com ), 02.12.2010, 20:20 (UTC):
bu temel bilgilr yeni başlayan arkadaşlar için nimet

Yorumu gönderen: Ömer ( ), 09.07.2010, 11:07 (UTC):
emeğinize saygılar.. teşekkürler

Yorumu gönderen: ceylan( riyakar_serserihotmail.com ), 05.05.2010, 13:01 (UTC):
ya arkadaşım sen bnden gtar çalmayı öğrenmeyi istysn srekli bna mesaj gnderiosn ama bn o çok yoğunum. hem okyrm hem mzsyenlik yapıorm barda... videolarm var tmm sağol beğendğin için ama illa ki öğrenmk istysanda tmm gel damalis bara öğretrz.. basit akorlardan başalrm..... bare akorlarda öğretrz... bakarz tmm nsse bay.......

Yorumu gönderen: ezqi...( ), 28.04.2010, 15:03 (UTC):
ya video payLassanz daha qüzeL oLur bnce !!

Yorumu gönderen: sena( dadlu_sheyhotmail.com ), 29.03.2010, 12:00 (UTC):
ya bnmde gitarm var ama çalmayı bilmiyorm ve gtarmı bağlamamı anlayamıyorum bn bi resmni yollasam bna sylermsnz hngi alet oldğnu:) afacanlar basıyo her elme aldğmda . .... bde gtar çalmaktan hbrm yok.. öğrenmek istyrm ama öğrenemiorm .... nlur bna yardm edn. ve ceylan adlı arkadaşmmm sende bna gtar çalmayı öğretrmisin facene grdmde bayaaa videon var ve gsel çalıomşssnnn.....bna ders verrmsn?

Yorumu gönderen: batuhann( gitarveben09hotmail.com ), 15.02.2010, 11:19 (UTC):
aslında gitar çalmak çok kolay bu durumda istekli olmalısınız grup batuu saygılar

Yorumu gönderen: batuhan( gitarveben09hotmail.com ), 15.02.2010, 11:15 (UTC):
ancak kulağı olan daha iyi ve çabuk çalmayı öğrenirr küçüklükten gelennn bi yetenekk buuu

Yorumu gönderen: gitarci91( gitarci58hotmail.com ), 04.02.2010, 13:15 (UTC):
ben bu notaları bılmedıgım ıcın okuyamıyorum

Yorumu gönderen: Tahsin( tahsindoganshotmail.com ), 23.01.2010, 16:46 (UTC):
Aradaşlar emege saygı diye bir durum varya hayret birşeysiniz ben gitar egitimine yeni başlamam munasebetiyle siteden çok şeyler ögrendim ilgili arkadaşlara teşekkürler haklarını savunuyorum...

Yorumu gönderen: ceylan( riyakar_serserihotmail.com ), 29.12.2009, 13:58 (UTC):
yaaaaaa hiç sesi olmayan amotör bile olmayı beceremeyenler neden sanki gıy gıy gitar bozuntularını çıkarıp şarkı söylemem takliti yapıyorlar anlamıyorum. Daha sokakta doğru dürüst yürümesini bile bilmiyorlar şarkı söylemeye kalkıyorlar. günümüzde hakiki ses sanatçılarının hakkı fazlasıyla yeniyor bunda haksızmıyım sizcede?????????????????